Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Mariska (31) zoekt getuigen nadat zij en haar man met de auto werden aangereden in Leerdam; automobilist rijdt door

Mariska (31) zoekt getuigen nadat zij en haar man met de auto werden aangereden in Leerdam; automobilist rijdt door

LEERDAM – De 31-jarige Mariska is op zoek naar getuigen van een aanrijding in Leerdam waarbij zij samen met haar man betrokken was. Tegenover 112Glasstad.nl deed zij haar verhaal en doet zij een getuigenoproep.

Mariska en haar man reden dinsdag 2 januari in hun witte Peugeot vanuit Leerdam richting Vuren toen zij omstreeks 14:15 uur ter hoogte van de Lingebrug werden aangereden door een tegemoetkomende auto. De auto, vermoedelijk een zwarte Volkswagen Polo, reed bij het inhalen van zijn voorligger tegen de zijkant van de auto van Mariska en haar man die daar precies op dat moment ook reden. “Mijn man kon gelukkig nog een beetje uitwijken waardoor het alleen bij de zijkant bleef.”, vertelt Mariska tegenover deze website. De bestuurder van de zwarte auto ging er na de aanrijding echter direct om onbekende reden vandoor. “Mijn man probeerde er nog achteraan te gaan, maar hij was direct verdwenen.”

Er raakte niemand gewond en Mariska en haar man konden na de aanrijding gewoon verder rijden. Zij zijn uiteraard wel erg geschrokken en hebben aangifte gedaan bij de politie. Nu zijn zij nog op zoek naar getuigen van de aanrijding. “Het was erg druk dus er moeten mensen zijn die het gezien hebben.”, verwacht Mariska. Was u getuige van deze aanrijding? Dan komt Mariska graag met u in contact. Stuur een e-mail naar [email protected] met uw telefoonnummer of emailadres en wij geven deze door aan Mariska.

Foto: Ingezonden

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *