Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Man (47) geslagen met hamer; politie op zoek naar daders en getuigen

Man (47) geslagen met hamer; politie op zoek naar daders en getuigen

LEERDAM – De politie is op zoek naar de daders en getuigen van een mishandeling in Leerdam waarbij een 47-jarige man met een hamer werd geslagen.

In de nacht van donderdag 4 op vrijdag 5 januari kregen agenten een melding van een mishandeling in Leerdam. Dit gebeurde omstreeks 00:25 uur aan de Quirinus de Palmelaan.

Ter plaatse troffen de agenten een gewonde 47-jarige man aan. Volgens een politiewoordvoerder was hij in conflict geraakt met 3 andere personen. Hij werd daarbij meerdere malen met een hamer geslagen en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. Waarover het conflict ging is niet bekend. De drie daders waren bij aankomst van de politie al gevlucht.

De politie is nog steeds op zoek naar de daders en zoekt ook getuigen. Weet u wie er voor deze mishandeling verantwoordelijk is of heeft u camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem tippen kan ook. Neem hiervoor contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Alle tips zijn welkom, hoe onbelangrijk ze ook lijken.

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *