Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Dode bij ongeval op A15

Dode bij ongeval op A15

VUREN – Bij een ongeval op de A15 bij Vuren is dinsdagochtend 9 januari een persoon om het leven gekomen.

Het ongeval gebeurde omstreeks 11:30 uur in de richting van Gorinchem, ter hoogte van de afslag Leerdam. Door nog onbekende oorzaak kwam een automobilist met zijn voertuig tegen de vangrail van de middenberm aan. Diverse hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen ter plaatse. De automobilist, een 41-jarige man uit Spijkenisse, werd gereanimeerd maar hulp mocht niet meer baten. Hij overleed ter plekke.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *