Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Grote brand verwoest bedrijfspand in Zaltbommel

Grote brand verwoest bedrijfspand in Zaltbommel

ZALTBOMMEL – Een grote brand heeft donderdagavond 11 januari een bedrijfspand in Zaltbommel volledig verwoest.

De brand ontstond omstreeks 21:45 uur bij een textielbedrijf aan de Valeton. De brandweer schaalde snel op naar Zeer Grote Brand en GRIP 1. Dat laatste wordt gedaan voor een gecoördineerdere communicatie tussen de hulpdiensten. Er werden brandweervoertuigen uit de regio’s Gelderland-Zuid, Utrecht en Brabant-Noord ingezet. Al snel stond het pand volledig in brand en werd door de brandweer ingezet op het behouden van omliggende panden.

De brandweer is tot diep in de nacht bezig geweest met bluswerkzaamheden. Zelfs vrijdagochtend werden nog nabluswerkzaamheden verricht. Voor zover bekend raakte er niemand gewond. Van het pand is niets meer over.

Foto’s: Ingezonden

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *