Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Brandweer ingezet voor gesprongen waterleiding in door burgemeester gesloten woning

Brandweer ingezet voor gesprongen waterleiding in door burgemeester gesloten woning

VIANEN – De brandweer van Vianen is vrijdagmiddag 12 januari ingezet voor een melding van wateroverlast.

De melding kwam omstreeks 14:00 uur binnen vanaf de Buitenstad. In een woning bleek een waterleiding gesprongen te zijn. Naast de brandweer kwam ook de politie ter plaatse. De brandweer heeft de lekkage in afwachting van het waterbedrijf gerepareerd.

Gesloten
De getroffen woning bleek een woning te zijn die eind december 2023 door burgemeester Sjors Fröhlich werd gesloten nadat daar spullen werden aangetroffen die worden gebruikt bij hennepkwekerijen. Voor zover bekend hebben beide zaken niets met elkaar te maken. In totaal werden eind december in de gemeente twee bedrijfspanden en een woning in opdracht van de burgemeester gesloten.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *