Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Diverse vernielingen gepleegd tussen Asperen en Heukelum; politie zoekt getuigen

Diverse vernielingen gepleegd tussen Asperen en Heukelum; politie zoekt getuigen

ASPEREN/HEUKELUM – De politie is op zoek naar getuigen van diverse vernielingen die hebben plaatsgevonden tussen Asperen en Heukelum.

De vernielingen werden in de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 januari gepleegd rondom de rotonde die tussen de twee steden ligt. Onder meer verkeersborden en een paaltje van de gasunie moesten het ontgelden.

De politie is op zoek naar de dader(s) en getuigen. Weet u wie voor de vernielingen verantwoordelijk is of heeft u andere tips over deze vernielingen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem tippen kan ook. Neem hiervoor contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Alle tips, hoe onbelangrijk ze ook lijken, zijn welkom. U tip kan het verschil maken in het opsporen van de dader(s).

Foto’s: Politie

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *