Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

112Glasstad.nl lanceert nieuwe website

112Glasstad.nl lanceert nieuwe website

Na maanden van voorbereiden en een week vol stress en foutmeldingen is het vanavond eindelijk zover: 112Glasstad.nl lanceert met trots haar nieuwe website!

Sinds de start in april 2014 maakt 112Glasstad.nl gebruik van standaard designs waarbij enkel de kleuren aanpasbaar waren en er geen gebruik gemaakt kon worden van andere elementen. Door deze beperking waren in het verleden gebruikte designs steeds net niet naar wens. Onze vrienden van RVMultimedia stelde ons in de gelegenheid naar eigen wens een nieuwe website te ontwerpen met alle benodigde functies. Wij zijn hen erg dankbaar voor deze mogelijkheid!

Een overzicht van de wijzigingen:

  • Compleet nieuw design
  • Homepagina verdeeld in 3 onderdelen: 3 meest recente berichten in het groot, 3 blokken met nieuwsberichten onderverdeeld in categorieën en een sectie met de 3 meest recente YouTube video’s.
  • Toegankelijkheid: Moeite met lezen van de website? Vergroot nu het lettertype door bovenaan de website op de roze “AAA” te drukken. 99% van de lettertypes is hiermee aanpasbaar. De laatste instelling blijft 1 maand bewaard. Zo hoef je dit niet bij elk bezoek opnieuw in te stellen.
  • Nieuwe template voor nieuwsberichten zodat deze allemaal hetzelfde zijn opgebouwd.
  • Tip de redactie: Kom je iets op straat tegen waarvan je denkt dat dit iets voor 112Glasstad is? Dan kan je ons via Tip de redactie hiervan op de hoogte brengen. Je kan zelfs foto’s/video’s uploaden! (komt binnenkort)
  • Popups en notificatiebalk: Ook nieuw is het gebruik van popups en notificatiebalken. Deze kunnen wij desgewenst aan de bovenkant (notificatiebalk) van de website of over de hele pagina (popup) weergeven. Beiden zullen gebruikt worden bij zogenaamd “Breaking News” of voor opsporingsdoeleinden om de attentiewaarde te verhogen.
  • Scroll to top: Wanneer er op een pagina wordt gescrollt komt er een zwarte pijl tevoorschijn. Klik op deze pijl en ga automatisch terug naar de bovenkant.

Wij hopen met deze website weer lang vooruit te kunnen.

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

5 reacties

  1. Wat een schitterend goede ontwikkeling. Goed bezig man. Vele volgers van 112Glasstad.nl zullen ongetwijfeld heel blij zijn met deze vooruitgang. Ik in iedergeval wel. Gefeliciteerd.

  2. Gefeliciteerd met deze nieuwe opzet. Snel het laatste nieuws op het gebied van politie en brandweer etc, en het laatste nieuws over Vijfheerenlanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *