Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

112Glasstad.nl lanceert tipformulier en nieuw e-mailadres

112Glasstad.nl lanceert tipformulier en nieuw e-mailadres

Na de lancering van een nieuwe website gisterenavond presenteert 112Glasstad.nl vandaag nog twee nieuwe elementen.

Nu het voor 112Glasstad.nl steeds moeilijker wordt om 100% op de hoogte te zijn van alles wat er zich afspeelt wordt steeds vaker de hulp van de burgers ingeschakeld. Hen wordt soms tijdens een incident gevraagd via privéberichten op social media informatie en beelden door te geven. Vandaag komt daar verandering in. 112Glasstad.nl lanceert namelijk een tipformulier.

Personen die, bijvoorbeeld tijdens het wandelen, tegen een incident aanlopen waar 112Glasstad.nl niet over heeft bericht kunnen dit nu eenvoudig doorgeven via het tipformulier. In dit formulier wordt gevraagd naar de plaats, datum, tijd en een korte beschrijving van het incident. Ook kunnen er foto’s en video’s (JPG, JPEG, PNG en MP4 – Maximaal 2mb per bestand) worden geüpload. Deze kunnen dan weer gebruikt worden in eventuele berichtgeving over het incident. U kunt het tipformulier vinden op de pagina “Tip de redactie”. Let op: Het tipformulier is niet geschikt voor het doorgeven van tips naar aanleiding van gepubliceerde getuigenoproepen bij bijvoorbeeld overvallen of inbraken. Hiervoor kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem. Met dit formulier kunnen bezoekers actief bijdragen aan de actualiteit van 112Glasstad.nl

Nieuw e-mailadres
Met de komst van de nieuwe website lanceren we ook een nieuw e-mailadres. Na bijna 8 jaar nemen we afscheid van [email protected] en gaan we over naar [email protected]. De wijziging draagt bij aan de professionele uitstraling van 112Glasstad.nl, maar was ook nodig omdat het systeem achter de nieuwe website niet goed samenwerkt met Gmail. U kunt ons vanaf nu bereiken via het nieuwe e-mailadres of het contactformulier.

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *