Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Ongeval met 8 voertuigen op A27 bij Lexmond

Ongeval met 8 voertuigen op A27 bij Lexmond

LEXMOND – Op de A27 bij Lexmond heeft vrijdagmiddag 19 januari een ongeval plaatsgevonden waarbij 8 voertuigen betrokken waren.

Het ongeval gebeurde omstreeks 14:30 uur op de rijbaan richting Utrecht. Volgens een politiewoordvoerder raakte een voertuig in de slip. Hierdoor botste nog eens 7 voertuigen, waaronder een vrachtwagen, op elkaar. Tussen Noordeloos en Lexmond werd de weg richting Utrecht volledig afgesloten. Dit zorgde voor een file tot aan Hank.

De ambulancedienst heeft ter plaatse alle betrokkenen nagekeken. Eén persoon is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De voertuigen zijn door een bergingsbedrijf meegenomen. Omstreeks 18:00 uur kon de weg worden vrijgegeven.

Foto’s: Rijkswaterstaat (1) en 112Glasstad.nl (2)

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *