Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Automobilist botst tegen geparkeerde auto tijdens vluchtpoging voor politie

Automobilist botst tegen geparkeerde auto tijdens vluchtpoging voor politie

LEERDAM – Een automobilist is in de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 januari tijdens een vluchtpoging voor de politie tegen een geparkeerde auto gebotst.

Agenten gaven de automobilist omstreeks 01:15 uur een stopteken op de Van Egmondstraat. De automobilist wilde hier echter niet aan meewerken en probeerde aan de agenten te ontkomen. Ver kwam de bestuurder echter niet want op de Van Coehoornstraat, één straat verderop, botste de automobilist tegen een geparkeerde auto. Van een echte achtervolging was volgens een politiewoordvoerster geen sprake.

De automobilist en zijn passagier sloegen vervolgens te voet op de vlucht. Zij zijn tot op heden niet gepakt. Waarom de automobilist een stopteken kreeg en waarom hij hier niet aan wilde meewerken is niet bekend.

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *