Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Automobilist raakt van de weg na onwelwording op N320

Automobilist raakt van de weg na onwelwording op N320

CULEMBORG – Op de N320 bij Culemborg heeft woensdagmiddag 24 januari een ongeval plaatsgevonden.

Een automobilist reed omstreeks 12:50 uur met zijn voertuig over de N320 toen hij vlak voor de kruising met de Wethouder Schoutenweg met zijn voertuig van de weg raakte. Hij reed een verkeersbord in de middenberm omver en kwam vervolgens in diezelfde middenberm tot stilstand. Volgens agenten ter plaatse was de automobilist onwel geworden.

De automobilist is ter plaatse door de ambulancedienst nagekeken. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis gebracht te worden. Waardoor de automobilist onwel werd is niet bekend. Het voertuig is door een bergingsbedrijf meegenomen.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *