Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Vrachtwagen botst tegen vangrail op A15

Vrachtwagen botst tegen vangrail op A15

VUREN – Een vrachtwagen is vrijdagmiddag 26 januari op de A15 bij Vuren tegen een vangrail gebotst.

Het ongeval gebeurde omstreeks 16:30 uur ter hoogte van de Veenbult, in de richting van Nijmegen. Volgens getuigen kreeg de vrachtwagen een klapband. Hierdoor raakte de chauffeur de macht over het voertuig kwijt en kwam hij in de middenberm tegen de vangrail tot stilstand.

De chauffeur raakte niet gewond, maar de vangrail raakte wel beschadigd. Deze moet gerepareerd worden. Volgens Rijkswaterstaat gaat dit vrijdagavond nog gebeuren. Tot het einde van de reparatie blijft in beide richtingen de linkerrijstrook dicht. Hoe laat de reparatie is afgerond kon een medewerker van Rijkswaterstaat nog niet zeggen. Volgens de eerste prognose zou dit rond 22:00 uur zijn, maar dit kan nog veranderen.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Eén reactie

  1. Gisteravond reed ik 23.25 uur daar langs richting Herwijnen en waren ze nog wel bezig. Dus langzamer rijden werd er aangegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *