Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Gewonden bij ernstig ongeval in Herwijnen

Gewonden bij ernstig ongeval in Herwijnen

HERWIJNEN – Bij een ernstig ongeval in Herwijnen zijn vrijdagavond 2 februari twee personen gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde omstreeks 21:30 uur op de Mert. Een auto met daarin twee personen raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en botste tegen een boom. Door de klap kwam het motorblok in de sloot terecht. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse. Het personeel van de traumahelikopter was met de auto onderweg maar hoefde uiteindelijk niet ter plaatse te komen.

De twee inzittenden, een 21-jarige man uit Arkel en een 20-jarige man uit Papendrecht raakten allebei gewond. Zij zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over hun toestand is niets bekend. De auto raakte zwaar beschadigd.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *