Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Gewonden bij ernstig ongeval in Kedichem

Gewonden bij ernstig ongeval in Kedichem

KEDICHEM – Bij een ongeval in Kedichem zijn zondag 4 februari meerdere personen gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde omstreeks 15:30 uur op de Tiendweg. Door nog onbekende oorzaak klapte een auto op een boom. Bij het ongeval raakten drie personen gewond. Twee van hen moesten door de brandweer uit het voertuig worden bevrijd. Naast de brandweer werden ook de politie, meerdere ambulances en een traumahelikopter ingezet. Een tweede traumahelikopter werd afgemeld.

De drie gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Bij één van hen ging de trauma-arts mee. Over de exacte toestand van de slachtoffers is niets bekend. Volgens een politiewoordvoerder zijn ze wel buiten levensgevaar.

De afdeling Forensische Opsporing Verkeer van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *