Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Regio in de ban van boerenprotesten; ongeval als gevolg van brand

Regio in de ban van boerenprotesten; ongeval als gevolg van brand

REGIO – Op diverse plekken in de regio zijn de boeren maandagavond 5 februari de straat op gegaan om te protesteren.

De protestacties waren aangekondigd. Er werd onder meer geprotesteerd op de Parallelweg in Meerkerk, de A2 bij Enspijk en langs de A15 tussen Vuren en Herwijnen. Op deze plekken werden onder meer hooibalen in brand gestoken. De rook van de protesten op de Parallelweg in Meerkerk trok over de A27. Als gevolg daarvan werd op die snelweg een snelheidsbeperking ingesteld.

Op de A15 bij Herwijnen ging het zelfs even helemaal mis door een brand van de boerenprotesten. In een naastgelegen weiland waren autobanden en hooi in brand gestoken. De rook trok over de A15. Als gevolg van de brand vond er een ongeval plaats tussen twee auto’s. Twee personen raakten hierbij gewond. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht. De weg is enige tijd dicht geweest.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *