Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Automobilist (30) die tegen boom reed in Zijderveld aan verwondingen overleden

Automobilist (30) die tegen boom reed in Zijderveld aan verwondingen overleden

ZIJDERVELD – De 30-jarige automobilist die zondagochtend 4 februari in Zijderveld met zijn auto tegen een boom reed is aan zijn verwondingen overleden. Dat heeft een woordvoerster van de politie bevestigd.

De man reed die ochtend omstreeks 11:00 uur op de Zijderveldselaan tegen een boom. Diverse hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen ter plaatse. De man werd onder begeleiding van de trauma-arts per ambulance naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht. Een woordvoerster van de politie heeft dinsdag desgevraagd aan 112Glasstad.nl laten weten dat de man daar aan zijn verwondingen is overleden.

Foto: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *