Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Politie op zoek naar getuigen van mogelijke brandstichting waarna aanrijding gebeurde

Politie op zoek naar getuigen van mogelijke brandstichting waarna aanrijding gebeurde

HERWIJNEN – De politie is op zoek naar getuigen van een mogelijke brandstichting in Herwijnen waarna een aanrijding gebeurde. Dat melden zij in een bericht op social media.

De brand werd maandag 5 februari omstreeks 22:00 uur gesticht in een weiland langs de A15, als onderdeel van de boerenprotesten die avond. Er gingen volgens de politie onder meer autobanden, plastic en een vat in vlammen op. Als gevolg van de brand, en de rookontwikkeling die daardoor werd veroorzaakt, gebeurde er op de A15 een aanrijding tussen twee auto’s. Twee personen raakten hierbij gewond en moesten naar het ziekenhuis worden gebracht.

De politie onderzoekt de mogelijkheid van brandstichting en is daarom op zoek naar getuigen. Heeft u meer informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem tippen? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Vermeld bij uw tip het zaaknummer 2024056735.

Foto’s: Politie West Betuwe

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *