Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Politie zoekt getuigen van dodelijk ongeval in Zijderveld; specifieke zoektocht naar grijze Volkswagen Golf

Politie zoekt getuigen van dodelijk ongeval in Zijderveld; specifieke zoektocht naar grijze Volkswagen Golf

ZIJDERVELD – De politie is op zoek naar getuigen van het dodelijke ongeval van zondag 4 februari in Zijderveld.

Bij het ongeval op de Zijderveldselaan reed die ochtend een 30-jarige automobilist uit Leerdam tegen een boom. Hij werd onder begeleiding van de trauma-arts naar het ziekenhuis gebracht maar overleed daar enkele dagen later aan zijn verwondingen.

De politie heeft direct een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval en roept daarbij nu de hulp van getuigen in. Specifiek zijn zij op zoek naar de bestuurder van een grijze Volkswagen Golf. Deze bestuurder heeft mogelijk gezien wat er gebeurd is.

Bent/kent u de bestuurder van de gezocht Volkswagen? Of heeft u andere tips die de politie verder kunnen helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *