Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Burgemeester sluit woning in Herwijnen na drugsvondst

Burgemeester sluit woning in Herwijnen na drugsvondst

HERWIJNEN – De burgemeester van de gemeente West Betuwe heeft vrijdag 16 februari een woning laten sluiten in Herwijnen.

Tijdens een politieonderzoek werd in de desbetreffende woning een grote hoeveelheid drugs in de de vorm van GHB, amfetamine en morfine aangetroffen. De burgemeester besloot hierop om de woning voor 6 maanden te sluiten. Hiermee hoopt hij dat de woning uit het drugscircuit verdwijnt omdat de handel en productie van drugs en de aanloop van personen bij de woning door de sluiting stopt.

Om de buurt te laten weten dat het drugspand wordt aangepakt is er een poster op het raam geplakt waarop staat dat de woning gesloten is op basis van de opiumwet. De toegangsmogelijkheden van de woning zijn verzegeld. Op het verbreken van de verzegeling staat een celstraf van maximaal 2 jaar.

Foto’s: Ingezonden

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *