Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Vrachtwagen kantelt op A27; weg tot in de nacht dicht

Vrachtwagen kantelt op A27; weg tot in de nacht dicht

HOOGBLOKLAND – Op de A27 is dinsdagmiddag 5 maart een vrachtwagen gekanteld.

Het ongeval gebeurde omstreeks 14:10 uur ter hoogte van Hoogblokland, in de richting van Gorinchem. De vrachtwagen reed door nog onbekende oorzaak tegen de vangrail van de middenberm en kantelde. De chauffeur kwam met de schrik vrij. De trailer van de vrachtwagen was geladen met zuiveringsslib. Dit kwam op de andere rijbaan terecht.

Door het ongeval werd de A27 tussen Gorinchem en Meerkerk in beide richtingen afgesloten. Dit zorgde voor ruim 80 minuten file. Het verkeer richting Gorinchem kon het ongeval via de vluchtstrook passeren. De berging van de vrachtwagen, het herstellen van de vangrail en het opruimen van de lading op de weg is een complexe klus. Naar verwachting kan de weg aan het begin van de nacht, de huidige prognose is 01:00 uur, weer worden vrijgegeven.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *