Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Keukenbrand in woonzorgcentrum Vianen

Keukenbrand in woonzorgcentrum Vianen

VIANEN – In een woonzorgcentrum in Vianen heeft dinsdagavond 5 maart een brand gewoed.

De brand ontstond omstreeks 21:15 uur in een appartement op de tweede verdieping. Er bleek brand te zijn in de keuken van het appartement. Omdat het een woonzorgcentrum betrof en de verdieping werd ontruimd schaalde de brandweer op naar middelbrand. Twee tankautospuiten en een hoogwerker kwamen ter plaatse.

Na ongeveer een half uur was de brand geblust en kon worden gestart met het rookvrij maken van het gebouw. Omstreeks 22:45 uur konden de bewoners weer terug naar hun appartementen. De oorzaak van de brand is niet bekend. Er raakte niemand gewond.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *