Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Stoomvorming zorgt voor brandweerinzet in Leerdam

Stoomvorming zorgt voor brandweerinzet in Leerdam

LEERDAM – Stoomvorming heeft zaterdagavond 9 maart voor een brandweerinzet gezorgd in Leerdam.

De brandweer kreeg omstreeks 22:30 uur een melding van een gebouwbrand bij een verpleeghuis/polikliniek aan het Lingesteynplantsoen. Ter plaatse leek op het eerste gezicht de begane grond van het pand vol met rook te staan.

Bij een verkenning in het pand bleek er van brand geen sprake te zijn. Er was een heet waterleiding gesprongen en dit zorgde voor een grote hoeveelheid stoomvorming. De brandweer heeft de situatie gestabiliseerd en kon daarna terug naar de kazerne.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *