Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Traumahelikopter ingezet voor medische noodsituatie in Vianen

Traumahelikopter ingezet voor medische noodsituatie in Vianen

VIANEN – Een traumahelikopter is dinsdag 26 maart ingezet voor een medische noodsituatie in Vianen.

Omstreeks 12:15 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een medisch incident bij een huisartsenpraktijk aan het Hof van Batenstein. De traumahelikopter uit Amsterdam landde langs de naastgelegen Jan van Blankenweg.

Na enige tijd werd de patiënt onder begeleiding van de trauma-arts per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De traumahelikopter vloog vervolgens naar de afslag Nieuwegein van de A2 waar vervolgens de arts weer in de helikopter stapte. Over de toestand van de patiënt is niets bekend.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *