Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Auto’s botsen op A15

Auto’s botsen op A15

VUREN – Op de A15 bij Vuren zijn woensdagavond 27 maart twee auto’s op elkaar gebotst.

Het ongeval gebeurde omstreeks 18:50 uur op de rijbaan richting Gorinchem. Ter plaatse stond één van de voertuigen tegen de vangrail van de middenberm. Het andere voertuig stond op de vluchtstrook. Door het ongeval was de linkerrijstrook enige tijd afgesloten. Dit zorgde voor een file tussen knooppunt Deil en afrit Arkel.

De ambulancedienst heeft de bestuurder van het voertuig dat tegen de vangrail stond ter plaatse nagekeken. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf meegenomen. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *