Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Bewoner loopt lichte brandwonden op bij woningbrand in Leerdam

Bewoner loopt lichte brandwonden op bij woningbrand in Leerdam

LEERDAM – De bewoner van een woning aan de Beukstraat in Leerdam heeft zaterdagmiddag 30 maart lichte brandwonden opgelopen bij een brand in zijn woning.

De brand brak omstreeks 13:00 uur uit op de bovenverdieping van de woning. Volgens de bewoner stond er een matras in brand. Hoe dat kon gebeuren is echter niet bekend. De brandweer had de brand snel onder controle maar kon niet voorkomen dat de woning flinke schade opliep en tijdelijk onbewoonbaar zou worden.

De bewoner heeft in eerste instantie geprobeerd de brand zelf te blussen. Hij liep hierbij lichte brandwonden aan zijn hand op. Na een controle door de ambulancedienst bleek dat hij niet naar het ziekenhuis gebracht hoefde te worden. Stichting Salvage zal de bewoner ondersteunen bij onder andere de afhandeling van de schade.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *