Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Grote inzet van politie in Acquoy vanwege lopend onderzoek; 3 aanhoudingen

Grote inzet van politie in Acquoy vanwege lopend onderzoek; 3 aanhoudingen

ACQUOY – In het buitengebied van Acquoy was dinsdag 2 april aan het einde van de ochtend een grote inzet van politie vanwege een lopend onderzoek.

Omstreeks 12:00 uur vloog een politiehelikopter zo’n 20 minuten rondjes boven de Acquoysemeer. Op diezelfde Acquoysemeer waren ook diverse voertuigen van de politie aanwezig en droegen agenten kogelwerende vesten.

Een politiewoordvoerster heeft desgevraagd laten weten dat de inzet te maken had met een lopend onderzoek van een mogelijke mishandeling. Wat er precies is voorgevallen kon zij echter niet zeggen. Volgens een, door de grote aanwezigheid van de politie geschrokken, buurtbewoner zou er een zoekactie zijn geweest in de weilanden rondom de Acquoysemeer. Er werden uiteindelijk, mede dankzij de inzet van de politiehelikopter, 3 personen aangehouden.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *