Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Dode (50) bij ongeval op A15

Dode (50) bij ongeval op A15

VUREN – Bij een ongeval op de A15 ter hoogte van Vuren is vrijdag 5 april een 50-jarige man uit Tiel om het leven gekomen.

Het ongeval gebeurde omstreeks 12:00 uur op de rijbaan richting Nijmegen net na de oprit bij Vuren. Door nog onbekende oorzaak reed een personenauto achterop een vrachtwagen. Er stond op dat moment een file vanwege een eerder incident verderop.

Diverse hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen ter plaatse. De weg richting Nijmegen werd volledig afgesloten. Hulpdiensten hebben nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren maar dit mocht niet baten. Het slachtoffer, een 50-jarige man uit Tiel, overleed ter plekke.

Door het ongeval werd de weg richting Nijmegen tussen de knooppunten Gorinchem en Deil afgesloten. Verkeer kon omrijden via onder andere de A27, A2 en A59. Omstreeks 16:50 uur kon 1 rijstrook worden vrijgegeven. Naar verwachting is de weg omstreeks 17:30 uur weer volledig vrij.

Foto‘s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *