Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Leerdammer aangehouden op verdenking van handel in drugs

Leerdammer aangehouden op verdenking van handel in drugs

LEERDAM – De politie heeft vrijdag 5 april in Leerdam een man aangehouden op verdenking van handel in drugs. Dat is dinsdag 9 april bekend gemaakt.

De politie kreeg de afgelopen tijd meerdere anonieme meldingen over mogelijke drugshandel vanuit een woning aan de Nieuwstraat. Op basis van deze meldingen werd een onderzoek gestart. Dit onderzoek leidde vrijdag 5 april tot de aanhouding van de bewoner op verdenking van handel in drugs. Bij een doorzoeking in de woning werden harddrugs, verpakkingsmateriaal en voorwerpen voor het gebruik van drugs aangetroffen.

De verdachte wordt komende week voorgeleid aan de rechter-commissaris. Tot die tijd zit de man vast.

Ervaart u drugsoverlast en/of vermoedt u drugshandel? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of via uw wijkagent. Wilt u liever anoniem blijven? Neemt u dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *