Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Brandweer rukt opnieuw uit voor brand in vrachtwagentrailer

Brandweer rukt opnieuw uit voor brand in vrachtwagentrailer

VIANEN – De brandweer is in de nacht van maandag 15 op dinsdag 16 april opnieuw uitgerukt voor een brand in een vrachtwagentrailer.

Eerder op de dag ontstond er brand in de trailer gevuld met wasmiddel. Dit gebeurde langs de A2 bij Vianen. Na enkele uren was de brand onder controle en kon de trailer naar het terrein van een bergingsbedrijf aan de Placotiweg worden gebracht.

Omstreeks 01:30 uur roken de beveiligers een chemische lucht bij de trailer en zagen zij rook. Hierop werd de brandweer opnieuw ingeschakeld. De lucht bleek afkomstig van de wasmiddelen. Ook bleek er nog een warme plek te zijn die ongemerkt lang heeft kunnen broeien. Na ongeveer een uur had de brandweer de brand definitief onder controle en keerden zij terug naar de kazerne.

Foto: Brandweer Vianen

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *