Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Grote brand in bedrijfspand Kerkdriel

Grote brand in bedrijfspand Kerkdriel

KERKDRIEL – Hulpdiensten zijn dinsdagavond 16 april groots ingezet voor een grote brand in Kerkdriel.

Omstreeks 21:45 uur ontstond er brand in een bedrijfspand aan de Nijverheidsstraat. In het pand is onder meer een autoschadebedrijf gevestigd. De brandweer schaalde op naar zeer grote brand en GRIP 1. Al snel was de brand uitslaand en werd ingezet op behoud van omliggende panden.

In totaal werden zo’n 30 brandweervoertuigen uit de regio Gelderland-Zuid, voornamelijk Bommelerwaard en de gemeente West Betuwe, en een autoladder uit Den Bosch ingezet om het vuur te bestrijden. Mensen die last hadden van rook en stank werden verzocht ramen en deuren te sluiten en mechanische ventilatie uit te schakeken.

Omstreeks 01:45 uur meldde de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid dat de brand onder controle was, maar nog niet uit. Het nablussen zou nog enkele uren gaan duren. De oorzaak van de brand is (nog) niet bekend.

Foto’s: Ingezonden

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *