Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Scooterrijdster gewond bij ongeval in Spijk

Scooterrijdster gewond bij ongeval in Spijk

SPIJK – Een scooterrijdster is dinsdag 30 april gewond geraakt bij een ongeval in Spijk.

Het ongeval gebeurde omstreeks 18:30 uur op de Spijksesteeg. De scooterrijdster kwam omstreeks 18:30 uur ter hoogte van de kruising met de Haarweg in botsing met een MMBS-voertuig. Dat is een tot landbouwvoertuig omgebouwde auto met een maximale snelheid van 25km/h. Voor dit type voertuig is alleen een tractorrijbewijs nodig. MMBS staat voor Motorrijtuig Met Beperkte Snelheid.

De scooterrijdster werd ter plaatse door de ambulancedienst nagekeken en daarna naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege het ongeval en het daaropvolgende onderzoek van de afdeling Forensisch Opsporing Verkeer is de weg enige tijd dicht geweest.

Foto’s: Hulpdiensten Gorinchem – Max Liet

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *