Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Accupakket vliegt in brand in Herwijnen

Accupakket vliegt in brand in Herwijnen

HERWIJNEN – In een woning in Herwijnen is zaterdag 4 mei een accupakket in brand gevlogen.

Kort voor 20:00 uur werd de brandweer opgeroepen voor een woningbrand aan de Molenstraat. Ter plaatse bleek een accupakket met oplaadbare batterijen in brand te staan. De brandweer had het vuur snel onder controle. Een paar uur eerder werd de brandweer ook al naar de woning gestuurd. Toen bleek dat er een waterleiding was gesprongen. Dit zette het pakket toen al deels onder water wat uiteindelijk mogelijk tot kortsluiting leidde.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *