Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Vloeibare hars lekt uit vrachtwagen in Culemborg

Vloeibare hars lekt uit vrachtwagen in Culemborg

CULEMBORG – In Culemborg heeft vrijdag 3 mei vloeibare hars gelekt uit een vrachtwagen.

Omstreeks 18:45 uur werd de brandweer opgeroepen voor een ongeval met gevaarlijke stoffen bij een bedrijf aan de Rolweg. Een vrachtwagen die op het terrein stond was net geladen met onder andere IBC containers. Eén van de containers was door onbekende reden gaan lekken. De containers waren gevuld met vloeibare hars. Omdat vloeibare hars brandgevaarlijk is werd de brandweer ingeschakeld. De brandweer heeft de lekkage kunnen stoppen en heeft over de gelekte hars speciale absorptiekorrels gestrooid zodat dit niet meer voor problemen kon zorgen.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *