Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Open dag van de hulpdiensten in Culemborg

Open dag van de hulpdiensten in Culemborg

CULEMBORG – Na een jaar afwezigheid organiseren de hulpdiensten in Culemborg komend weekend weer een open dag.

Normaal gesproken is de open dag op de tweede zaterdag van mei een jaarlijks terugkerend evenement, maar vorig jaar ging deze niet door. Komende zaterdag 11 mei is er een nieuwe editie. Er is op het terrein aan de Triosingel van alles te doen en te beleven. Naast de voertuigen van de brandweer, ambulancedienst en de politie zijn ook partners zoals de dierenambulance, Rijkswaterstaat en de ProRail aanwezig. De brandweer neemt een container mee waarin je kunt ervaren wat de brandrisico’s in een woning zijn. Ook is er onder andere een heuse escaperoom die je laat zien wat een drugslab is en hoe je ondermijning kan herkennen.

Ben je nieuwsgierig geworden? De open dag is zaterdag 11 mei van 10:00 uur tot 16:00 uur op de Triosingel 34 in Culemborg.

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *