Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Paraglider valt in sloot in Ameide

Paraglider valt in sloot in Ameide

AMEIDE – In Ameide is vrijdag 10 mei een paraglider gewond geraakt nadat hij in de sloot viel.

Het ongeval gebeurde omstreeks 14:45 uur in een weiland aan de Aaksterveldsesteeg. Wat er precies is gebeurd is niet bekend maar de paraglider kwam uiteindelijk in een sloot terecht. Diverse hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen ter plaatse.

Enkele minuten na de landing bleek dat het personeel van de traumahelikopter toch niet nodig was. Zij kregen direct een andere melding. De man is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *