Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Auto’s te water in Vuren en Vianen

Auto’s te water in Vuren en Vianen

VUREN/VIANEN – In Vuren en Vianen zijn zaterdag 11 mei twee auto’s te water geraakt.

Omstreeks 06:15 uur kregen de hulpdiensten een melding van een voertuig te water langs de Kerkweg in Vuren. Een voorbijganger had een auto ondersteboven in een sloot zien liggen. Ter plaatse bleek er niemand meer bij het voertuig aanwezig te zijn. Vermoedelijk vond het ongeval al eerder in de nacht plaats en was de bestuurder naar huis gegaan. Of hij gewond raakte is niet bekend.

Het ongeval in Vianen gebeurde omstreeks 13:50 uur op de A2 bij knooppunt Everdingen. Een automobilist raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam ondersteboven in een sloot terecht. De bestuurder raakte lichtgewond maar het is niet bekend of hij naar het ziekenhuis werd gebracht.

In beide gevallen raakten de auto’s zwaar beschadigd en zijn ze meegenomen door een bergingsbedrijf.

Foto’s: Politie West Betuwe (1 en 2) en 112Glasstad.nl (3 t/m 7)

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *