Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Open dag van hulpdiensten in Culemborg groot succes

Open dag van hulpdiensten in Culemborg groot succes

CULEMBORG – De open dag van de hulpdiensten in Culemborg was zaterdag 11 mei een groot succes. Veel mensen wisten mede dankzij het lekkere weer de open dag te vinden.

Normaal gesproken is de open dag een jaarlijks terugkerend evenement op de tweede zaterdag in mei, maar vorig jaar ging deze niet door. Dit jaar werd er onder meer uitgepakt met de aanwezigheid van ProRail en Rijkswaterstaat.

Naast de diverse voertuigen waren er ook een aantal activiteiten en demonstraties te beleven. Kinderen konden spuiten met de brandweerslang of een game spelen met een VR-bril. Er werden demonstraties gegeven over wat je moet doen bij een vlam in de pan en over een ongeval op het water. In een escaperoom werd je meegenomen in de wereld van een drugslab en ook was er een container die je de brandgevaren van een woning liet ontdekken. De brandweer spreekt op social media van een “enorm geslaagde dag”.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *