Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Rijbewijs van automobilist ingevorderd na ongeval in Leerdam

Rijbewijs van automobilist ingevorderd na ongeval in Leerdam

LEERDAM – De politie heeft vrijdag 10 mei het rijbewijs van een automobilist ingevorderd na een ongeval in Leerdam. Dat heeft een politiewoordvoerster maandag desgevraagd bevestigd.

De automobilist, een 21-jarige man uit Nieuwland, kwam vrijdagavond omstreeks 22:15 uur op het Hoogeind in botsing met een een balenpers die vervoerd werd door een trekker. De auto raakte hierna te water. Volgens de woordvoerster kon dit gebeuren omdat de automobilist op de andere weghelft terecht kwam. Zowel de automobilist als zijn passagier raakten niet gewond.

De automobilist werd aangehouden omdat het vermoeden bestond dat hij onder invloed was van alcohol. Op het bureau werd na een uitgebreide ademanalyse zijn rijbewijs ingevorderd. Ook kreeg hij een rijverbod.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *