Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Politie zoekt getuigen van woninginbraak in Beesd

Politie zoekt getuigen van woninginbraak in Beesd

BEESD – De politie is op zoek naar getuigen van een woninginbraak. Dat hebben zij laten weten in een getuigenoproep via Burgernet.

De inbraak werd gepleegd bij een woning aan de Middenstraat. Dit gebeurde op zondag 12 mei tussen 03:45 uur en 08:30 uur. De dader(s) wisten de woning binnen te komen middels een insluiping. Het is niet bekend of er spullen zijn meegenomen.

De politie is op zoek naar getuigen van deze inbraak. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Geeft u liever anoniem uw tip door? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Alle tips zijn welkom, ook als u denkt dat uw tip te klein is. Vermeld bij het doorgeven van uw tip het zaaknummer 2024216357.

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *