Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Brand op boot in Meerkerk

Brand op boot in Meerkerk

MEERKERK – In Meerkerk is vrijdag 17 mei brand ontstaan op een boot.

De brand ontstond omstreeks 14:30 uur op het Merwedekanaal langs de Kleine Kanaaldijk. Bij aankomst van de brandweer bleek de zijkant van de boot in brand te staan, maar wat er precies in brand stond is niet bekend. De brandweer heeft de brand geblust. De ambulancedienst heeft één persoon nagekeken vanwege mogelijke rookinhalatie, maar de persoon hoefde niet naar het ziekenhuis. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *