Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Grote inzet van hulpdiensten na melding persoon te water

Grote inzet van hulpdiensten na melding persoon te water

VIANEN – Hulpdiensten zijn maandag 20 mei groots ingezet voor een melding van een persoon te water in Vianen.

Omstreeks 13:25 uur werd er een melding gedaan van een persoon te water aan de Lekboulevard in Nieuwegein. Al snel verplaatsten de hulpdiensten zich echter naar de overkant van de Lek, aan de Buitenstad in Vianen. Er kwamen veel hulpdiensten ter plaatse. Onder meer twee duikteams van de brandweer en een traumahelikopter werden ingezet. Na ongeveer een uur keerde de traumahelikopter terug naar de standplaats in Rotterdam.

Wat er precies aan de hand was is niet bekend. Zowel de woordvoering van de politie als de veiligheidsregio wilden desgevraagd geen informatie geven aan de redactie van deze website. Zo’n 3 uur na de eerste melding liet burgemeester Sjors Fröhlich via X weten dat er nog niemand was aangetroffen.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *