Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Veel schade bij woningbrand in Culemborg

Veel schade bij woningbrand in Culemborg

CULEMBORG – Bij een woningbrand in Culemborg is maandag 20 mei veel schade ontstaan.

De brand ontstond omstreeks 15:10 uur bij een woning aan de Alex van Strienstraat. Omdat niet duidelijk was of er personen in de woning aanwezig waren werd op voorhand opgeschaald naar middelbrand. Hierdoor kwam de brandweer met twee blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatse. Uiteindelijk bleken de bewoners niet thuis te zijn.

De brand bleek te woeden op de bovenverdieping van de woning maar wat er precies in brand stond is niet bekend. Volgens de brandweer heeft de woning veel schade opgelopen. Stichting Salvage zal de bewoners bijstaan in het afhandelen van de schade.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *