Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Auto’s vernield in Herwijnen; politie zoekt getuigen

Auto’s vernield in Herwijnen; politie zoekt getuigen

HERWIJNEN – In Herwijnen zijn het afgelopen weekend auto’s vernield. Dat meldt buurtpreventieteam Herwijnen Alert op Facebook.

In een afgesloten parkeergarage van een Appartementencomplex aan de Boutlaan zijn volgens het buurtpreventieteam zo’n 14 auto’s bekrast. Dit gebeurde in de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 mei. De politie zoekt getuigen van de vernielingen en deed via Burgernet een oproep.

Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Geeft u liever anoniem uw tip door? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Alle tips zijn welkom, ook als u denkt dat uw tip niet belangrijk genoeg is. Vermeld bij uw tip het zaaknummer 2024230614.

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *