Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Auto botst frontaal tegen boom in Vuren

Auto botst frontaal tegen boom in Vuren

VUREN – In Vuren is woensdag 22 mei een auto frontaal tegen een boom gebotst.

Het ongeval gebeurde omstreeks 19:30 uur op de Molenweg. Volgens agenten ter plaatse sloeg het voertuig spontaan op stuurslot en was de botsing tegen de boom daarna onvermijdelijk. Uit veiligheidsoverwegingen heeft de brandweer het voertuig gestabiliseerd en de accu losgekoppeld. De twee inzittenden van het voertuig raakten gewond en zijn per ambulance naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht. Een opgeroepen traumahelikopter werd afgemeld.

De afdeling Forensisch Opsporing Verkeer van de politie, voorheen beter bekend als Verkeersongevallen Analyse (VOA), doet ter plaatse onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. De Molenweg is hierdoor voorlopig nog dicht.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *