Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Fietser gewond na aanrijding in Hagestein

Fietser gewond na aanrijding in Hagestein

HAGESTEIN – In Hagestein is in de nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 mei een fietser gewond geraakt na een aanrijding.

Het ongeval gebeurde omstreeks 01:00 uur op de Breede Sticht. De fietser werd aangereden door een automobilist. De voorruit van de auto brak hierbij in stukken. De politie en twee ambulances kwamen ter plaatse. Een opgeroepen traumahelikopter hoefde uiteindelijk toch niet ter plaats te komen.

De fietser is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht. De automobilist werd aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van alcohol. De precieze uitslag hiervan is niet bekend. De weg is, mede door het onderzoek ter plaatse van de afdeling Forensisch Opsporing Verkeer, enige tijd afgesloten geweest.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *