Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Vrouw op scootmobiel gewond na aanrijding in Leerdam

Vrouw op scootmobiel gewond na aanrijding in Leerdam

LEERDAM – Een vrouw op een scootmobiel is maandag 27 mei gewond geraakt bij een aanrijding in Leerdam.

Het ongeval gebeurde omstreeks 14:30 uur op de Meent. Door nog onbekende oorzaak kwam de vrouw in botsing met een auto. De vrouw raakte hierbij gewond en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De auto liep lichte schade op.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

3 reacties

  1. Het is een hele rare onbegrijpelijke kruising. b.v. Hebben fietsen die van het fietspad komen voorrang op het verkeer Voogdplein. Ze komen van rechts ondanks een paaltje. Ook bij het paaltje wachten op verkeer van rechts op het fietspad,terwijl verkeer dat van links komt geen richting aan geeft en voor het paaltje toch rechts af gaat.

  2. Beste lezer
    Ik doe niet vaak reageren maar ….
    Zal het niet gewoon komen dat automobilisten de bocht te scherp nemen en niet vooruit de meent op kijken (word als mooie sluip route gebruikt om naar beoekgraaf te rijden) dus gaspendaal onderin en als er op een smal stuk met bocht een tegenligger komt word het krap! En gebeuren er ongelukken !

    1. Dit is de bocht richting de Meent naar de stoplichten toe dus ik weet niet hoe u bij de broekgraaf komt!! dat is een andere route er naar toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *