Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Schaap gered van A15; politiehelikopter houdt situatie in de gaten

Schaap gered van A15; politiehelikopter houdt situatie in de gaten

HERWIJNEN – Een schaap is donderdagavond 30 mei van de A15 gered.

Het schaap wist omstreeks 20:45 uur op de rijbaan van de A15 bij Herwijnen te komen. De bemanning van een politiehelikopter die toevallig in de buurt was zag het schaap steeds verder richting de rijbaan gaan en schakelden de collega’s op de grond in. Vanuit de lucht hield de bemanning vervolgens de situatie nauwlettend in de gaten. Omstreeks 21:00 uur lukte het de eigenaar om, in samenwerking met onder meer Rijkswaterstaat, het schaap te vangen.

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *