Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

A2 richting Den Bosch deels dicht vanwege jaarlijkse test met coupure in Diefdijk

A2 richting Den Bosch deels dicht vanwege jaarlijkse test met coupure in Diefdijk

EVERDINGEN – De A2 richting Den Bosch wordt vanaf vrijdagavond 7 juni deels afgesloten vanwege de jaarlijkse oefening met de coupure in de Diefdijk.

De oefening is nodig om te controleren of de sluiting van de coupure goed verloopt en of het materiaal nog in orde is. Door de oefening zal een deel van de A2 richting Den Bosch, tussen knooppunt Deil en knooppunt Everdingen, vanaf 18:00 uur worden afgesloten. De afsluiting geldt tot zaterdagochtend 8 juni 07:00 uur. Verkeer wordt vanaf knooppunt Everdingen omgeleid via de A27 naar Gorinchem en vervolgens de A15 naar knooppunt Deil.

Het is mogelijk om als publiek aanwezig te zijn bij de oefening. Aan de kant van Everdingen wordt langs de A2 een kijkvak ingericht ter hoogte van de Diefdijk. Deze plek is bereikbaar via het onderliggend wegennet. De verwachting is dat de balken die voor de afsluiting moeten zorgen rond 22:15 uur worden ingehesen. Er zijn bij het kijkvak geen faciliteiten aanwezig zoals toiletten of catering.

Foto: Rijkswaterstaat

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *