Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Auto vliegt in brand na ongeval in Hagestein

Auto vliegt in brand na ongeval in Hagestein

HAGESTEIN – Bij een ongeval in Hagestein is donderdag 6 juni een auto in brand gevlogen.

Het ongeval gebeurde omstreeks 14:00 uur. De auto vloog op de afrit van de A27 uit de bocht en botste tegen een boom. Door de botsing vloog het voertuig in brand. Omdat niet meteen duidelijk was waar op de A27 het voertuig zich precies bevond werd er door de meldkamer van de brandweer dubbelzijdig gealarmeerd. Bij dubbelzijdig alarmeren worden er van twee kanten brandweereenheden aangestuurd om zo geen tijd te verliezen als het incident aan de andere kant van de snelweg blijkt te zijn.

Bij aankomst heeft de brandweer zich tot de ambulance ter plaatse was ontfermd over het slachtoffer en de brand geblust. Het is niet bekend of het slachtoffer naar het ziekenhuis is gebracht. Het voertuig is door een bergingsbedrijf meegenomen.

Foto’s: Brandweer Hagestein

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *