Spoed: 112
Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Auto’s verwoest door brand in Culemborg

Auto’s verwoest door brand in Culemborg

CULEMBORG – In Culemborg zijn in de nacht van zondag 9 op maandag 10 juni twee auto’s volledig verwoest door brand.

De brand ontstond omstreeks 01:15 uur. De voertuigen stonden naast elkaar geparkeerd op een parkeerplaats aan de Gandhi. Buurtbewoners sloegen alarm nadat zij naar eigen zeggen knallen hadden gehoord en daarna zagen dat de voertuigen in brand stonden. De brandweer heeft de brand geblust maar kon niet voorkomen dat de voertuigen volledig werden verwoest. De oorzaak van de brand is niet bekend. Om die te achterhalen zal later op de dag een sporenonderzoek worden gedaan.

Foto’s: 112Glasstad.nl

Heb je een nieuwstip voor 112Glasstad.nl?
Klik hier om het tipformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *